Profiel

 

 

Nieuwenhuis Advies & Training is opgericht in 1995 door Albert Nieuwenhuis. Samenwerking vindt plaats met ZIN advies, een netwerkorganisatie van 9 adviseurs en trainers met expertise op verschillende gebieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over zijn drijfveer voor het ontwikkelen van eigenaarschap zegt hij het volgende: 

 

In bijna elke organisatie waar ik kom zie ik een groot verschil tussen wat het management wil en wat er op de werkvloer gebeurt. Het omzetten van deze verschillen in wederzijdse betrokkenheid en bevlogenheid vind ik de grootste uitdaging in dit fantastische werk.

 

Reacties deelnemers

Mijn ervaring leert dat Albert niet de coach is die even vertelt wat je moet doen en vervolgens weer vertrekt, maar hij analyseert en controleert samen met de leidinggevende de gedragsverandering en geeft hierbij advies. Dit doet hij op zeer unieke wijze, want op de een of andere manier weet hij je altijd weer het gevoel te geven dat je uiteindelijk het plan van aanpak zelf hebt bedacht.

Marinus Smit, HR adviseur Solidus Solutions.

 

Wat ik erg prettig aan Albert vind is dat hij met een frisse blik tegen zaken aankijkt en blijft zoeken naar uitdagingen. Daarbij straalt hij plezier uit als we contact hebben. Da’s erg fijn.

Robert Boonstra, docent Hogeschool NHL-Stenden

 

Door de coaching van Albert heb ik veel over mezelf geleerd, onder andere hoe ik mijn werk beter kan positioneren, zowel naar mijn medewerkers als naar de directie. De positieve manier van werken, de prettige feedback, het vertrouwen in mij dat hij uitdroeg, zijn voor mij de kernkwaliteiten van Albert.

Trees Nolden, manager Heling & Partners.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.